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日本の秋の味覚の楽しみは、何と言っても松茸の香り…『土瓶蒸し』です。 松茸は、古来より日本国土の70%を山林が占める森からの贈り物。 森の民族ニッポンジンの味覚の遺伝子は松茸の香りを忘れられず現代にも引き継がれているようです。... 秋の深まるこの季節には松茸土瓶蒸しを肴に「キューッと熱燗を一杯!」が日本人にとっては堪りません。 「何?コレ?ティーポットじゃないの?」 ティーポットのような形の器で提供される『松茸土瓶蒸し』。 The most exquisite taste of autumn in Japan must be DOBIN MUSHI, which offers you the rich flavour of Matsutake mushrooms. Matsutake is a gift from the forest which has covered at least 70% of the land in Japan since ancient times. It is easy to get lost in the delicacy of Matsutake, Japanese people have been a slave to its flavour ever since we were living in the forest. As autumn deepens, we long for DOBIN MUSHI, together with a cup of hot sake called ATSU-KAN. Every Japanese person knows the unique ways to enjoy each taste of the four seasons. Please savour our Kaiseki dinner which is full of Autumn delicacies as well as the hot springs of Nanten-en. What`s this? Is this a teapot? Matsutake DOBIN MUSHI is a Steamed pot dish which is served in a vessel called a DOBIN earthenware teapot. I believe the best way to taste it is as follows: 1. まずは土瓶の蓋をとります。その蓋がお猪口となります。 2. 土瓶の出し汁の中に酢橘を搾ります。 3. お猪口に注ぎ、出汁をお楽しみください。 4. 後はご自由に土瓶の中に入っている残りの具(貝柱、松茸 三つ葉)をお召し上がりいただいたり、お出しをお召し上がりいただいたりしてお召し上がりください。 Please note that the Dobin Mushi is only available at Nanten-en until the end of October.
お料理お一人様7,000円以上20名様以上でご利用のお日帰り宴会には、
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最終更新日
2017年10月16日 23時49分04秒
【毎日開催】
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