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カテゴリ:義侠 @愛知愛西
嬉しいことに、ご支持頂けている感じがします。
追っかけてもう一点お酒届きました。 義侠 東条産特A地区山田錦40%精米 純米吟醸原酒 仕込24号です。 滑らかで艶やか。 旨味十分なのに、重たさはありません。 またカッコイイことに、義侠さんでは「吟醸」という言葉に差をつけていません。 たとえこのお酒のように50%を大きく上回り40%まで磨いても、です。 To our pleasure, Gikyo is very welcomed by our customers. A new item has arrived. Gikyo Yamada-nishiki produced in Toji special A region 40%(60% polished) Junmai-ginjo genshu (without adding water) It’s prepared in tank No.24. It’s smooth and silky. It tastes rich but aftertaste is light. I think Gikyo is cool because the brewery doesn’t distinguish sake by only stating the amount of polishing rice. For example, this one is polished much more than 50 %, which means it’s actually in “Dai-ginjo “category. But they still call it just “ginjo”. お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
Last updated
2019/10/10 11:59:32 AM
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