Ristorante Bartolotta
一週間ほど前に紹介したBartolottaのDowner店に行きました。場所は、センディックスのDowner店の数件南側。いやー、知らなかった。こんないいお店が近所にあるなんて。オープンキッチンで活気があって、平日でもお客いっぱい。ダウンタウンじゃなくて、ちょっといい住宅地のこのエリアに、いい感じのレストランがあるっていうのが、いいです。料理も最高。特に、手打ちパスタと、子牛のグリル最高。本店より、美味しいんじゃないかな??メニューがインターネットに載っていたので、食べたメニューをのっけておきます。Ristorante BartolottaFritto di Calamari e PrezzemoloCrisply fried calamari marinated with herbs, garlicand Parmigiano Reggiano; served with marinara sauce. 7.95Gamberi con Ceci e RosmarinoSeared jumbo Gulf shrimp and creamy chick peasperfumed with rosemary and garlic. 9.95この日のスペシャルの前菜のラビオリいろんな種類のミンチが入ったラビオリ、チョコレートソース?Gratinato di Pomodoro ed ScamorzaSmoked Scamorza cheese baked with Italian “San Marzano” tomatoes and extra virgin olive oil; served with grilled crostini. 7.95(オーダーミスできました。トマトソースが美味しい!)Pappardelle con Ragu d’AnitraHandmade wide ribbon pasta in a hearty red wineand braised duck sauce with Parmigiano Reggiano. 19.50アサリのボンゴレ?Grigliato Misto di MareClassic grilled combination of fresh shrimp, scallops, salmon, calamari and our featured fish, served with seasonal grilled vegetables and dressed in a lemon vinaigrette. 26.50Vitello alla ValdostanaWood-roasted veal rib chop topped with prosciutto, fontina cheese and crisply fried artichokeson caramelized vegetables and a light veal sauce. 29.95Ristorante Bartolotta2625 N. Downer AveMilwaukee WI 53211Phone:414-962-7910人気blogランキングに参加してます。一日一回クリックで応援お願いします。