320553 ランダム
 HOME | DIARY | PROFILE 【フォローする】 【ログイン】

yuko's kitchen

yuko's kitchen

【毎日開催】
15記事にいいね!で1ポイント
10秒滞在
いいね! --/--
おめでとうございます!
ミッションを達成しました。
※「ポイントを獲得する」ボタンを押すと広告が表示されます。
x

PR

Profile

yuko's kitchen

yuko's kitchen

Favorite Blog

Twins Room twins13さん
幸せ探しの毎日 yuko3513さん

Comments

matt@ VJLPNEfUmT D28Ljg http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQO…
matt@ DvtLXJYaXF 3CldAr http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQO…
matt@ aHBLYuDerRWyX GjRXnO http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQO…
matt@ cfVdmgMgFXZrvWL D1PgGL http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQO…

Freepage List

Category

2008.12.08
XML
カテゴリ:スープ(soup)
寒い冬にチーズたっぷりの熱々スープはとっても身体が温まります。
このCheddar-Ale Soupはウィリアムソノマからのレシピを参考
にして作ったスープでなんとシャープチェダーが1ポンドも
入ってるとてもリッチでハーティーなスープです。


手書きハートCheddar-cauliflower soup手書きハート


星材料(6~8人分)星

2 tablespoons olive oil
1 yellow onion, diced
1 head cauliflower, about 2 and 1/2 pound, cut into florets
5 cups low-sodium chicken broth
1 cup heavy cream
2 teaspoons Kosher salt, plus more, to taste
Freshly ground pepper, to taste
4 oz white cheddar cheese, shredded


メール作り方メール

1) In large Dutch oven over medium-high heat, warm oil.
Add onion; cook, stirring occasionally, until tender, 5~7 minutes.

2) Add cauliflower; cook, stirring occasionally, until light golden
brown, about 5 minutes.

3) Add broth, cream, 2 teaspoon od salt and pepper; bring to a boil.
Reduce heat to low; simmer until cauliflower is easily pierced with fork,
about 10 minutes.

4) Using immersion blender, blend soup to a fine puree, 3~5 minutes.

5) Add cheese; stir until melted and well combined with soup.

6) Adjust seasonings with salt and pepper.

7) Ladle soup into individual bowls.  Serve immediately with bread.






お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう

Last updated  2010.12.23 01:35:05
コメント(0) | コメントを書く



© Rakuten Group, Inc.