|
カテゴリ:浜松町ランチ事情
見た目はなかなかですが、実際は食べるところがほとんどありません。 We had a lunch at Shintaipei-bekkan in Hamamatsu-cho. I took a Paiko-shinachiku-ni, boiled spareribs with Shinachiku. ( Shinachiku is bamboo shoots produced in China, which have been boiled, dried or preserved in salt, soaked in hot water and then seasoned for use in Chinese food. ) It is attractive. But it is too small to eat. ◎4月12日(月) ・・・ メシの記録676日目 朝 → ミックスサンド(セブン)、野菜1日これ一本 昼 → 新台北別館(浜松町)で、排骨支那竹煮(890円) 夕 → OREOボール、柿ピー 夜 → にしん塩焼、ひじき煮、カマンベールチーズ お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
Last updated
2010.04.12 22:53:24
コメント(0) | コメントを書く
[浜松町ランチ事情] カテゴリの最新記事
|