米粉チョコレートケーキ
米粉チョコレートケーキ
参考レシピはこちら
http://minimalistbaker.com/one-bowl-vegan-chocolate-cake/
をグルテンフリーとチョコレートなしで。
For the Cake:
1/2 and 1/4 cups unsweetened soy milk
1 tsp white or apple cider vinegar
1/2 and 1/8 cups apples blended
142 cup strong brewed coffee (1tsp coffee)
1/3 cup melted coconut oil
1 tsp pure vanilla extract
1 cup rice flour
1 tbsp kuzu
1/2 beet sugar
1/2 cup unsweetened
cocoa powder
1 tsp baking soda
1 /2 tsp baking powder
1/8 tsp salt
For the Frosting:
1/2 cup vegan butter, softened
1 cup beet sugar powdered
140g unsweetened cocoa powder
2 tsp pure vanilla extract
1/2 cup unsweetened soy milk
焼くのに45分以上かかる
ややかたい
フロスティングは◎
アメリカン好み