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🌟VIDEO動画 簡単5分!香ばしさと旨味はむしろひき肉超え!ツナの肉みそ風まぜ麺 Easy 5 minutes! The savory and umami taste exceeds the ground meat! Tuna meat miso style mixed noodles ■ツナの肉みそ風まぜ麺 Tuna meat miso-style mixed noodles 【材料 Material (2人分 people))】 ・ツナ缶詰 Canned tuna:大1缶 large can(140g) ・冷凍うどん Frozen udon:2玉 ・しいたけ Shiitake mushrooms:2枚 ●A ・みそ Miso、しょうゆ soy sauce、砂糖 sugar:各小さじ tsp each 2 ・酒 Sake:大さじ tbsp 2 ・片栗粉 Kataguri powder:小さじ teaspoon 1/2 ・ごま油 Sesame oil、しょうゆ soy sauce:各小さじ Each teaspoon ・きゅうりの細切り Shredded cucumber:1本分 ・卵黄 egg yolk:2個 【作り方 Way to making】 ①冷凍うどんは袋のまま耐熱皿にのせて袋の表示通りに電子レンジで加熱する。しいたけは軸を切って粗みじんに切る。 Put frozen udon in a bag on a heatproof dish.Heat in microwave as shown in the bag. Cut the axis of Shiitake, and coarsely chopped. ②小さなフライパンにツナを缶汁ごと入れ、しいたけを加えてさっと混ぜる。ふたをして1~2分ほど中火で蒸し焼きにする。こんがりしてきたらふたを取り、Aを加えてさっとにからめる。 Put tuna together with canned juice in a small frying pan, and add shiitake mushroom and mix quickly. Cover and cook for 1-2 minutes on medium heat. When it's browning, remove the lid, and add A and try entangling immediately. ③うどんは流水で洗って水けをしっかりときる。器に盛って、ごま油、しょうゆをさっと絡め、きゅうりの細切り、ツナ(②)を順にのせ、卵黄をのせて混ぜていただく。 Wash the udon with running water much, and drain well. Serve Udon in a dish and sprinkle with sesame oil and soy sauce, and entangling. Put Shredded cucumber and tuna(②)on udon in order,and add egg yolk on top. Let's mix to eat! 【ポイント Point 】 おそらく5、6、7分。Probably 5, 6, 7 minutes. ウェブ Amazon Japan カトキチ 冷凍 さぬきうどん 200g×10袋入り・ 包丁切り讃岐うどん 125g 10玉 ウエブ 国産小麦 さぬきうどん5食 テーブルマーク株式会社 (日本たばこ産業)〜旧社名 加ト吉(かときち) WEBSITE Frozen UDON | TableMark WEBSITE Amazon US Myojo Jumbo Udon Noodles, No Soup, 19.89 Ounce ( Put 1.5 cups of water in a pan, to a boil and simmer for a few minutes) Sakuraso (Japanese primrose) It is named after the German naturalist Siebold (1796-1866).
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Last updated
2020.05.19 03:53:30
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