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テーマ:★お菓子★(2759)
カテゴリ:自己満カフェ
朝食用によく作るオートミールクッキーなどの、材料をただ混ぜて天板にぽとっぽとっを落として焼くだけのドロップ式のクッキーと違って、これはちゃんと粉をふるったり、ころころ丸めたり・・・と、ちょっと手がかかるので、気合いを入れて作りましたー さくっ ふわっっ う、うんめえええーーー 口の中でとけるぅーーー クルミが芳ばすぃ~~~ ・・・いつもながらの自画自賛タイム、失礼しました。 レシピはこちらです アメリカのカップは1cup=240ccなので、気をつけてくださいね。 Russian Tea Cookies Ingredients 1 cup butter, at room temperature 1 teaspoons vanilla extract 1/2 cup sifted confectioners’ sugar, plus more for rolling cookies 2 1/4 cups flour 1/4 teaspoon salt 1 cup finely chopped pecans or walnuts 1/2 teaspoon baking soda cream of tartar 1/16 teaspoon Directions Preheat the oven to 350 degrees F. Cream butter in a large mixing bowl. Add the vanilla then gradually add the 1/2 cup confectioners' sugar, beating until light and fluffy. Sift the flour, measure, then sift again with the salt. Add gradually to the butter mixture. Add the pecansand mix well. Shape the dough into 1-inch balls and place 2 inches apart on ungreased baking sheets. Flatten slightly using the bottom of a glass, then bake for 10 minutes, or until edges are very lightly browned. Remove the cookies from the baking sheets and roll in powdered sugar while still hot. Cool on wire racks and roll cookies again in powdered sugar before serving. Once they are completely cooled, cookies may be stored in airtight containers for up to 1 week. お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
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