“パンツァネッラ”
ブラータチーズ、マグロのカラスミ 香草の香り漂うオリーブオイルと共に
Tipical bread salad “Panzanella“ with fresh cheese Burrata, tuna’s egg Roe and aromatized slightly spicy oil
イタリア産乾燥空豆のピューレと旬の海老を使ったスパゲティー
フェンネルの香りとペコリーノトスカーノを纏わせて
Spaghettini with broad bean cream, shrimps and wild fennel seeds
千葉県勝浦産金目鯛のソテー アンチョビと卵の黄身のソース
野菜のアグロドルチェを添えて
Alfonsino sauteed with black olives, capers and anchovies sauce served with sweet and sour vegetables
青森から取り寄せた黒にんにくとヴァドバンでマリネした柔らかい仔羊のロースト
小さな野菜の生姜グラッセと共に
Roasted baby lamb rack, marinated with black garlic and vadouvan, served with ginger flavored seasonal vegetables
とっても柔らかくて美味しかった〜♪