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カテゴリ:花見の日常
![]() 22日のランチは、久々に駅ナカグルメを頂いた。エキュート立川(改札内)の「かにチャーハンの店」のかに玉チャーハン。 パラパラに炒められたチャーハンの上に、とろりとしたあんがかかったかに玉が乗っかった一品。僕はチャーハンと天津丼、どちらも好きなので、この2つが一度に味わえるこれを注文した。チャーハンの中にはレタスが入っており、シャキシャキとした食感がアクセントとなっている。玉子もふわふわで、カニのほぐし身、甘辛いあん、そしてチャーハンとの味のハーモニーも丁度よい。 かにの脚が入った味噌汁も一緒に出てくる。ただしその脚の身が食べにくいことが玉に瑕だった。 I would like to introduce what I ate at Ecute Tachikawa, fried rice topped with scrambled egg with crab meat with starchy sauce because I haven't had lunch at restaurants in stations for a long time. In the rice some cut lettuce were contained, which gave the eater kick, and the taste when eating the egg, crab meat, sweet and sour sauce, and fried rice at the same time was also good. Because I really love to eat both fried rice and sweet and sour scrambled egg with crab meat, I enjoyed eating it. I could get a bowl of miso soup containing a leg of crab when ordering, but the meat of the leg was little difficult to eat. お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
最終更新日
Jan 24, 2014 03:50:58 AM
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