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カテゴリ:地球を歩くコツ
いせ源さん(手前)、竹むらさん↑(2016年3月26日、神田須田町) ぼたんさん↑(2016年3月26日、神田須田町) 神田藪蕎麦でおそばを食べた後、デザートは竹むらへ行って揚げまんじゅうを食べてきました。 美味しそうでしたので、竹むらでは餡蜜も食べてしまいました。 ぼたんも健在で、30年ほど前は、頻繁に、鳥すき焼きを食べにぼたんに来たものです。 神田藪蕎麦の建物は数寄屋造りの木造の建物でしたが、2013年の火災で焼失してしまい残念です。 【Bon appétit !】 The easiest place to visit might be Takemura, a Japanese style cafe. You can take a rest after lunch by tasting their deep fried dumplings. There are also another interesting places. Botan is a restaurant specialized in chicken pot. Isegen, established in 1830, offers anglerfish(ちょうちんあんこう)pot. Both restaurants keep traditional style and really worth visiting. There are another old restaurants in the area. But, most of them have reconstructed their houses and replaced the traditional buildings with the modern concrete ones. (http://www.ocada.jp/archive-japanasitis/sudacho/sudacho.html) お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
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