|
カテゴリ:地球を歩くコツ
今は、2009年1月26日。 今日の夕飯は、メコン川沿いの屋台へ。 野菜の具たっぷり炒飯を頼みました。 炒飯に唐辛子の入ったナンプラー(魚醤)をかけたところ、細かく刻んだ緑色の唐辛子も一緒にたくさんかかってしまいました。 ハーハー言って、涙を流しながら食べました。 病みつきになりそうです。 【Bon appétit !】 ピーナッツアレルギーに朗報? Peanut allergy is the most common food allergy in the US and a leading cause of food-induced anaphylaxis(アナフィラキシー、過敏症), but scientists hope to change this. In a recent study, a team of British researchers successfully built up children’s tolerance to peanuts by giving them small daily doses of peanut flour. The four children involved in the study were once described as severely allergic to peanuts, but by the end of the trial, each participant could ingest the equivalent of at least five peanuts without having a reaction. In order to maintain their tolerance, the children must continue to eat five peanuts a day. 【送料無料】お得♪楽天ランキング1位も獲得!『ハバネロ』(20g小袋)唐辛子一味/予約注文 お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
[地球を歩くコツ] カテゴリの最新記事
|