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テーマ:英語のお勉強日記(8033)
カテゴリ:東ティモール
道端で購入するパン↑(2014年4月25日、ディリ、東ティモール) 女性が、道端でパンを購入しています。 東ティモールの朝です。 たくさんのパン売りが道端に並びます。 道端のパン売りは、自分でパンを焼いているわけではありませんが、焼きたてのパンを売っています。 早朝、市場やパン屋さんからパンを仕入れてきているのです。 パン売りは首都ディリだけかと思っていたら、そうではありませんでした。 地方に行っても、やはり早朝には、パンの入った買い物袋を提げた人をたくさん見かけます。 【Bon appétit !】 “There must be something very unusual in the climate of Timor to permit wheat being grown at so moderate an elevation,” Alfred Russell Wallace observed during his travels in East Timor almost 150 years ago. “The fact that potatoes and wheat of excellent quality are grown in abundance at from 3,000 to 3,500 feet elevation, shows what the climate and soil are capable of,” Wallace wrote in The Malay Archipelago. Wheat and barley were first introduced to East Timor during Portuguese times. Today they continue to be grown by a small number of subsistence farmers, mainly in the highlands of Ainaro, Manufahi and Viqueque districts.(http://seedsoflifetimor.org/discovering-wheat-and-barley-in-maubisse/) お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
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