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一週間ほど前に紹介したBartolottaのDowner店に行きました。
場所は、センディックスのDowner店の数件南側。 いやー、知らなかった。こんないいお店が近所にあるなんて。 オープンキッチンで活気があって、平日でもお客いっぱい。 ダウンタウンじゃなくて、ちょっといい住宅地のこのエリアに、 いい感じのレストランがあるっていうのが、いいです。 料理も最高。特に、手打ちパスタと、子牛のグリル最高。 本店より、美味しいんじゃないかな?? メニューがインターネットに載っていたので、食べたメニューを のっけておきます。 Ristorante Bartolotta Fritto di Calamari e Prezzemolo Crisply fried calamari marinated with herbs, garlic and Parmigiano Reggiano; served with marinara sauce. 7.95 Gamberi con Ceci e Rosmarino Seared jumbo Gulf shrimp and creamy chick peas perfumed with rosemary and garlic. 9.95 この日のスペシャルの前菜のラビオリ いろんな種類のミンチが入ったラビオリ、チョコレートソース? Gratinato di Pomodoro ed Scamorza Smoked Scamorza cheese baked with Italian “San Marzano” tomatoes and extra virgin olive oil; served with grilled crostini. 7.95 (オーダーミスできました。トマトソースが美味しい!) Pappardelle con Ragu d’Anitra Handmade wide ribbon pasta in a hearty red wine and braised duck sauce with Parmigiano Reggiano. 19.50 アサリのボンゴレ? Grigliato Misto di Mare Classic grilled combination of fresh shrimp, scallops, salmon, calamari and our featured fish, served with seasonal grilled vegetables and dressed in a lemon vinaigrette. 26.50 Vitello alla Valdostana Wood-roasted veal rib chop topped with prosciutto, fontina cheese and crisply fried artichokeson caramelized vegetables and a light veal sauce. 29.95 Ristorante Bartolotta 2625 N. Downer Ave Milwaukee WI 53211 Phone:414-962-7910 お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
Last updated
Nov 21, 2005 09:09:25 PM
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